BUKU RADITYA DIKA KAMBING JANTAN PDF

Buku pertamanya berjudul Kambing. Jantan masuk kategori best seller. Buku tersebut menampilkan kehidupan Dika (Raditya Dika) saat kuliah di. Australia. Resensi Novel Kambing Jantan. 1. Identitas Novel: Judul Novel: Kambing Jantan “Sebuah Catatan Pelajar Bodoh” Penulis: Raditya Dika Penerbit: Gagas . This Page is automatically generated based on what Facebook users are interested in, and not affiliated with or endorsed by anyone associated with the topic.

Author: Mum Kigazshura
Country: Paraguay
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 11 August 2008
Pages: 241
PDF File Size: 2.34 Mb
ePub File Size: 19.44 Mb
ISBN: 480-4-28212-439-5
Downloads: 54675
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zolok

Koala Kumal adalah buku komedi yang menceritakan pengalaman Raditya Dika dari mulai jurit malam SMP yang berakhir dengan kekacauan sampai bertemu perempuan yang mahir bermain tombak. Ada satu adegan yang mana gue harus berantem ama orang di depan orang banyak.

KambingJantan: Sebuah Komik Pelajar Bodoh by Raditya Dika (page 8 of 21) (3 star ratings)

Advisa Tihas rated it liked it Jan 26, From Wikipedia, the free encyclopedia. Buku ini saya persembahkan untuk orang-orang yang pernah dilukai, hingga susah melupakan.

Dengan masuk ke dalam jiwa sang tokoh. Deamaesita rated it liked it Aug 25, A model attribution edit summary using German: HAL kedua yang gue nggak sempat kasih tahu Iman: Thanks for telling us about the problem.

  KARLHEINZ DESCHNER - OPUS DIABOLI PDF

Living people births 21st-century Indonesian male actors Indonesian bloggers Indonesian film directors People of Batak descent. Nbl rated it liked it Jan 09, All of his books targets the stupidity and self-depreciating ridiculousness of a boy trying to get to adulthood, along with the absurdity of everyday life.

He wrote six national bestselling books and starred as the main character in Cinta BrontosaurusManusia Setengah SalmonMarmut Merah Jambu and Koala Ugly namely based on the title of the books he wrote. Ully Esha rated it liked it Jul 30, Want to Read saving…. Published a year following the success of his previous work. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.

Kami bertiga gak ada yang pernah ke Miami. Goodreads helps you keep track of books you want to read. Exact name of German article]]; see its history for attribution.

Read kaa/kambing-jantan-sebuah-catatan-harian-pelajar-bodoh-raditya-dika

Fitriana Nugra rated it liked it Feb 20, Kalau cuacanya lagi sejuk dan tidak terlalu terik, kami biasanya sama-sama menatap ke arah matahari, memandangi langit sambil tiduran. Just a moment while we sign you in to your Goodreads account. View a machine-translated version of the Indonesian article.

Citra Mardiati rated it liked it Oct 11, Bella Najah rated it liked it Feb 16, Ulin Nuha rated it liked it Jan 01, Aji Prakoso rated it liked it Mar 22, Ligar Widya Jantah rated it liked it Nov 04, No trivia or quizzes yet.

  HP DESIGNJET T2300 EMULTIFUNCTION PRINTER PDF

Juga yang pernah mengkhianati, lalu menyadari semua bukanlah hal baik untuk hati. Oya, satu hal lagi, komik ini juga multifungsi.

Want to Read Currently Reading Read. His second book chronicles his unbeliavebly jinxed love life, entitled Cinta Brontosaurus Brontosaurus Love. Devania Annesya rated it liked it Jul 08, Lists with This Book. Untuk orang-orang yang pernah mencintai, tapi dikhianati.

Gue kurusan dikit, dikomentarin orang yang baru ketemu, ‘ Bang Radit, kurusan, deh.

Raditya Dika

By using this site, you agree to the Terms of Use and Privacy Policy. Rahasianya tuh pada kain yang Mama pake buat bersiin muka kamu! Mobil masih melaju kencang, dan di depan ada pohon gede. Anastasia Sijabat rated it liked it Aug 28, It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Ajibnya, setiap kali dibersiin ama dia, paginya pasti jerawat gw berkurang banyak sekali!!!